Veiligheid bij IQOption

Arrow Green trading platform en veiligheid IQOption

 

Het handelsplatform is TradoLogic, een toonaangevende leverancier van Binary Option software systemen. Dit systeem wordt consequent als veilig beschouwd. Toonaangevende merken in de industrie vertrouwen op TradoLogic en de pagina’s met 128-bits of 256 bit SSL-technologie. IQOption bereikt meer dan één.

Zoals met alle binaire opties makelaars, de Trader voorlegt aan de voorwaarden van de makelaar, de Engels versie is geldig. Zoom handelaar zitten in Engeland, is geregeld in Cyprus en heeft ook nog een vestiging in de Seychellen. Dit fenomeen is natuurlijk weinig aandacht, maar het heeft ook betrekking op makelaar met het hoofdkantoor in Zwitserland.

Een afbeelding met geld

Een afbeelding met geld

Wanneer er problemen waren echter niet bekend. Juridisch gezien is de handelaar beheerst door de regels van zijn land van herkomst met informatie betrekking tot de actie en handelingsbekwaamheid, over de risico’s en mogelijke verliezen wist de broker de handelaar op. In het geval van zoom handelaar wordt gereguleerd door de Cyprus CySEC en kotrolliert.

Cyprus wordt verkozen door de Europese financiële sector als gevolg van lagere belastingen, zoals. De marges zijn niet nodig (de aanbetaling, die zal worden betaald bij andere makelaars), de handelaar handelt met het bestaande kapitaal en kunnen deze verliezen ook. Uiteraard is de makelaar zal terugbetalen eventuele resterende bedragen in geval van verlies, op basis van de gepubliceerde voorwaarden geven aan dat een totaal verlies risico per handel.

Momenteel zijn er Zoom handelaar niet beschikbaar is als een native app voor de smartphone. Dit zou een belangrijke stap voor de verhandelingsplatform de weg naar de top van de binaire makelaar. Of HTML5 app, iPhone & iPad-app voor iOS of Android-app, dus je kunt de handel op de Samsung Galaxy of andere telefoons van LG, HTC, Nokia / Microsoft Lumia en Sony Xperia.

Eigenlijk nergens vandaag de dag te krijgen zonder mobiel, vooral omdat de binaire handel is ook erg goed voor een smartphone. Fast mover inspelen op trends in de markt. Maar wees voorzichtig, mobiel internet heeft altijd het risico van een slechte netwerkverbinding. We zullen hier bericht zodra IQOption nodigt een app in de Apple AppStore of Google Play.

Ook moet een HTML5-app beschikbaar. Vooral HTML5 Apps beoordelingen ervaring in vele gebieden, zodat een echt succesverhaal. Het voordeel is duidelijk compatibiliteit op alle belangrijke besturingssystemen zoals iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry OS10 of zelfs Symbian. I.d.R. hoeft u alleen maar een actuele versie plus een moderne browser zoals Chrome, Firefox, Safari, IE of Opera. We zijn opgewonden toen IQOption eindelijk komt met een app op de markt.

Bel Put Trading: Hier zoekt men naar een onderliggende (grondstoffen, aandelen, index of valutapaar) en geeft zijn prognose in de vorm van een stijgende rente (bellen of High) of dalende koers (Put of laag) voor een periode van tijd (bijvoorbeeld 15 minuten.)

Wanneer een gebeurtenis, dan heb je de Trade gewonnen.

Raak Opties: IQOption biedt Raak Opties. Hier kunt u opgeven met zijn optie of een bepaalde marktwaarde niet wordt bereikt of niet. De volgende video legt de touch-handel met IQOption. Meer is hier te binaireoptiesned.com/brokers/anyoption/ vinden bij ons.

Wanneer de handel in opties Range (vaak genoemd Boundary opties) wordt gebruikt om een basiswaarde te definiëren als het in een vooraf bepaalde periode in dit trendkanaal dat ook Range heet blijft. Dit bereik wordt bepaald door de makelaar en beschrijft een boven- en ondergrens door prijslimieten. Op de inmiddels gevestigde handel tijd een uitspraak wordt gedaan over de vraag of de waarde in deze “Range” (dt. Area grens interval, selectie etc.) blijft.